Wednesday, March 14, 2012

Gathering Kali ketiga Autisme Malaysia di Taman Rekreasi Komanwel Selayang

Pada 10/3/2012, group FB Autisme Malaysia mengadakan Gathering rasmi kali pertama untuk tahun ini dan kali ketiga sejak penubuhannya dikembangkan ke KL. Yang JB dah banyak kali. Diadakan di taman Rekreasi Komanwel di Selayang dengan disertai lebih 20 keluarga. Sebenarnya kami hampir2 tak dapat hadir kerana memberi laluan untuk aktiviti sekolah seni, namun ditangguhkan. Bolehlah kami lepak kat sini...best sangat sangat!!!!

Dalam dewan..tak formal pun

Dr Hasnah Toran



Lunch...menu: nasi, kari daging, ayam goreng, sayur, buah, air sirap





Meninjau tapak

Aku mesti menakluk sungai ini....mestiii!!!

Tokey tempat ni duk bagi ceramah keselamatan naik kuda

Siap-siap first rider

Amazingly, dzariff tak ngamuk bila pakaikan helmet...ini lepas sekali rawatan kak raw...Alhamdulillah

Papa kena jadi pegawai pengiring.


Muka serius



Sempat buat jelingan manja



Dah dalam air...


BBQ..Thanks to Enche Dolbear



Meeting halatuju Autisme Malaysia



Malam tu singgah ke gedangsa-part 2

Perangai cantik anak saya

Lentok dalam kereta..kepenatan..aktiviti hari ini sungguh padat

4 comments:

  1. perangai cantik, orangnya pun comel!

    ReplyDelete
  2. as'salam.. macamaner nak contact akak, ada beberapa soalan saya nak tanya.

    ReplyDelete